Jerome Isma-Ae X Tajunta & Evarist - Insomnia 2 Year Anniversary

  From until   www.facebook.com/…/1330870386980610  
Club Escape, Jyväskylä   Show map

Liki kahden vuoden aikana Suomen kovimpana konemusiikkiklubien tulokkaana paikkansa lunastanut ja huikeaa suosiota saavuttanut reivikonsepti, Insomnia, juhlii nyt 2v syntymäpäivää! INSOMNIA on reiviyhteisö sekä uuden ajan klubifestivaali, joka esittelee jokaisena vuoden kuukautena kovimmat elektronisen musiikin artistit ympäri maata! Rave-hengessä tapahtumasta löytyvät UV-valot, reivimaskit sekä valotikut!

Vuosipäivän kunniaksi reivejä saapuu tähdittämään Saksasta ympäri maailmaa keikkaillut ja mm. Armin Van Buurenin Armada-levytysyhtiöllä lukuisia hittejä julkaissut JEROME ISMA-AE! Tapahtumassa esiintymässä myös Insomnia residentit: huimassa nosteessa oleva Suomen konemusiikkiskenen lupaus TAJUNTA sekä house/tekno sankari EVARIST!



Insomnia 2 year anniversary presents:

JEROME ISMA-AE (DE) (Armada, Anjunabeats, Toolroom Records, Jee Productions)
http://www.jeromeisma-ae.com/
https://www.facebook.com/ismaae/

https://twitter.com/jeromeismaae

With residents:

TAJUNTA (FI) (Insomnia)
https://www.facebook.com/djtajunta/


EVARIST (FI) (Insomnia)
https://www.facebook.com/drmuzzku/



DATE: 07.04.2017
VENUE: Club Escape – Kauppakatu 32, Jyväskylä, Finland
DOORS: 22.00-04.00



JEROME ISMA-AE
Saksalaislähtöinen Jerome Isma-Ae omaa yhden uniikeimmista ja tunnetuimmista progressiivista saundeista, yhdistäen trancea ja teknoa omiin järiseviin bassolinjoihinsa, joka tekee hänestä yhden maailman myydyimmistä ja tavoitelluimmista progressiivisen housen artisteista. Hän on esiintynyt superstarojen kuten Armin Van Buuren, Above & Beyond, Gareth Emery, Axwell, Nicky Romero sekä Sebastian Ingrosson rinnalla, joiden omista seteistä löytyy Jeromen useita hittibiisejä. Hänen kollaboraatiobiisi ’Under My Skin’ nuosi trance listojen ykkössijalle 2013 kesällä. Uransa aikana hän on remixannut mm. Faithlessiä, Above & Beyondia sekä Way Out Westiä ja hänestä nimettiin 2010 vuoden läpimurtoartisti maailman no. 1 Dj:n, Armin Van Buurenin toimesta. Siitä lähtien Jerome on kiertänyt maailmaa esiintymässä headline-artistina festareilla mm. pohjois- ja etelä-Amerikassa, Australiassa, Aasiassa sekä Euroopassa.



INSOMNIA VIP KILPAILU
Osallistu kilpailuun ja voita itsellesi sekä seitsämälle kaverillesi ilmainen sisäänpääsy jonon ohi ja VIP-pöytä Escapesta 7.4!
Näin osallistut kilpailuun:

1. Klikkaa ”Osallistun” tapahtuman seinältä (https://www.facebook.com/events/1330870386980610/)
2. Kutsu kaverisi tapahtumaan (vähintään 20)
3. Kommentoi tapahtuman seinälle kutsumiesi kaverien määrä muodossa INSOMNIA + 50!

Kilpailun voittaja julkistetaan 7.4 ja siitä ilmoitetaan henkilökohtaisesti!