27.1.2006 Katharsis (w/ The Speed Freak [GER]) @ Gloria

83 posts, 5 pages, 29,531 views

undefined

Posts: 20

#1 • • Edited undefined
27.1.2006 @ Gloria

Main:

The Speed Freak (Street-Trash Alliance / Germany, Audiogenic / France)

Tres - Live (Antenniosasto)
Xybo - Live
Älymystö - Live
Dj Mekaanikko spesiaali Katharsis setti

Visuaalit: Vj Käenpoika spesiaali Katharsikseen

Lounge:
Diskreet (Ihmelevyt, Kahvi)
Swaeg Pirates (Tampere)
Messis (Loungelizard, Flash)


Liput ennakko 9e / 10e ovelta. Ennakkolipun omistajille paikanpäällä yllätys.

OSALLISTU KATHARSIS-KILPAILUUN!

Kirjoita tragedia, jossa esiintyy joku
Katharsis-esiintyjistä, ja jonka pituus on
enintään 100 sanaa. Parhaiden tarinoiden
kirjoittajille jaetaan kahden hengen lippuja Katharsis
-tapahtumaan sekä Älymystön levyjä.

Tarinat sekä osoite mahdollista lippujen / levyn
postittamista varten tulee lähettää osoitteeseen
[email protected]
viimeistään 18.1.2006.





Assosiations: Antenniosasto.net, 100n.org et Co
Teknojta

Posts: 1,031

#2 • • Teknojta Shamancore Practitioner
Mielenkiinto heräsi *kuolaa*
Harmi kun samana iltana on Tampereella Syntesia, mutta nähtäväksi jää vielä kumpaan menen...
Teknojta

Posts: 1,031

#4 • • Teknojta Shamancore Practitioner
Pistäkää infoa hyvissä ajoin että tietää mitä odottaa. Onhan hienoa että järjestetään tällaisia "salaperäisiä" bileitä minne voi lähteä kokeilunhaluisena, mutta olisi hyvä tietää etukäteen jotain musiikista kun (mahdollisesti) täältä Tampereelta asti tulossa. Jos nopeaa ja/tai erittäin raskasta 4/4 biittiä ei ole nimeksikään niin jää kyllä minulta välistä. Ei viitsisi lähteä Helsinkiin asti vain kuuntelemaan musaa. Tykkää polkea maata, ei heilua *nauru*
undefined

Posts: 20

#5 • • Edited undefined

PulseDemon, 4.12.2005 19:53:
Äh. Harvinaiseen huonoon aikaan. Stn. Pitäis varmaan lopettaa klubijärkkäily. Heh.



Pahoittelut tuosta. Paikka on ollut kyllä varauksessa jo viime kesästä. Tällaisia päällekkäisyyksiä varten pitäisi olla promoottori osuus täällä jossa voisi keskustella hyvissä ajoin. Tarkoituksena ei ole muutenkaan tehdä voittoa näillä bileillä ja toivottavasti molempiin löytyy väkeä (kuitenkin välimatkaa riittää) *piis*
Valovoima

Posts: 528

#6 • • Valovoima teknohippi
Joo, sama vika. Industrial-skenellä tuollainen lista on jo pystyssä (jonka osoitteen saat multa), tietenkin industrial-skene (ja sen myötä listakin) on enemmän painottunut tapahtumiin mitä voisi kuvailla "gootti-industrialiksi" toisin kuin meidän järjestämämme jota voisi kutsua vaikka "techno-industrialiksi". Täytyy lohduttautua sillä ettei ainakaan mun tietooni kovin moni helsinkiläinen ole Syntesioissa käynyt yleisön asemassa, tamperelaisia Helsingissä taas käy jonkin verran. Joten haaste taitaa olla aina saada paikalliset liikkeelle.

Tresin, Xybon, Älymystön ja Swägin tyypit tunnenkin, mutta mitä nuo muut esiintyjät soittavat?
Valovoima

Posts: 528

#7 • • Valovoima teknohippi
Jatketaas nyt vielä aiheesta. Sinäänsä mielenkiintoista on myös se että täälläpäin industrial-tyypit eivät käy missään hc- tai industrial-techno-tapahtumissa. Ei sillä että industrial-tyypit olisivat mitenkään yhtenäinen ryhmä mutta karkeaa yleistystä ja kategorisointia pystyy helposti tekemään kolmeen pääryhmään.
Esim.
* gootti-indut jotka käy gootti, EBM, darkwave, CMI (coldmeat.se), jne. tapahtumissa, muttei esim. kokeellisen elektron (elektroakustisen) tai industrial technon (hc, hard techno jne.) tai puhtaissa noise tapahtumissa. Esim. Cyberware-lafka ja jakelu (http://www.cyberware.fi)
* noise-industrial-skene joka on kiinnostunut melukeikoista, ja kokeellisesta kamasta ja monet myös CMI-kamasta. Esim. Freak Animal -lafka ja distro (http://www.cfprod.com/fa)
* [sekalainen seurakunta jota lienee mahdontonta tai ainakin liian vaikeaa määritellä] - esim. ne harvat HC-fanit, punkkarit, kokeellisen elektron ystävät, free jazz -tyypit, noise rokkarit jne. ja huom. monet tähän ryhmään sopivista voi myös heittää noise-industrial-ryhmään esim. HC punk- ja metallitaustaiset).

Mikä pahinta industrial-termi tuntuu olevan käyttökelvoton yksistään. (Ellei tarkoita Einstürzende Neubauten:in Kollapsia, tai Throbbing Gristlen The Second Annual Reportia. Heh.) Toivottavasti myös termin industrial käyttämisestä EBM:n synonyyminä päästäisiin eroon.

Tampereella, toisin kuin Helsingissä ei esiinny sellaista ilmiötä kuin industrial-tyypit jotka kävisivät HC-bileissä. Mut toisaalta, täällä ei ole HC-bileillä edes sitä vähäistä historiaa mikä pääkaupunkiseudulla.

Tosiaan ei mitään totuutta eikä yksiselittäistä ollut tarkoituskaan tuoda esille. Lähinnä vain omat huomioni jotka ovat keskittyneet vuosien mittaan metalli, punk, exp.elektro/elektroakustinen/avantgarde, noise, gootti, techno, muu konemusa, (ja hieman free jazz sekä noise rock) + tapahtumissa käymiseen.

Ehkä kirjoitan asiasta kymmenen vuoden päästä kirjan, kun omaan tarpeeksi joutoaikaa, kuten tänään fyysisesti sairaana.
Avatar
#8 • • astaroth Guest
kieltämättä houkuttelevaa. pistetään muistiin *hihu*
undefined

Posts: 20

#9 • • Edited undefined
Martin Damm has been releasing records since 1990 under various project names, the most recurrent ones being Biochip C., Speedfreak, and Search & Destroy. Starting off making german-style EBM techno, he soon became part of the Cologne school around walker, and released on labels such as Monotone, Force Inc., and Dj.ungle Fever. After his increased popularity especially with the dutch gabber scene in 1994 and 1995, Mokum and Shockwave became his home labels. His musical activities however stretch much further - tracks from his studio can be found on lots of different labels and on dozens of cd compilations. Apart from his further involvement in several labels such as Ozon (with Jammin' Unit), Napalm (plus its sublabels Agent Orange and Speedcore) and Anodyne (plus the defunct Biophobia), he is also available for live and deejay gigs. furthermore, he has started to produce his own videos and CD-ROM parts.

Part of what makes the music of Martin Damm interesting is his versatility. The tracks coming from his studio, Biosfear, stylistically stretch over the whole area of electronic dance music - going from power acid to breakcore, from drum & bass to happy gabber, from straight techno to dubby trip hop. Fans will rave about the squiggly 303 programming, the bouncy kickdrums and clattering breakbeats, the powerful and dense yet transparent overall sound, the wonderfully witty combinations and structures, the overwhelming wealth of amazing sound ideas and little melodies, and last not least the cynically cheesy organs and shameless sampling.
Claquesous

Posts: 3,206

#12 • • Claquesous viidettä kolonnaa
Vois kyl tulla edustaa. Todellaki!

--
32. of December

ipe

Posts: 1,845

#14 • • ipe X-Rust / Holvi
No jopas nyt!

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

SA-TomTom

Posts: 2,727

#15 • • SA-TomTom Manager Of The Universe
jessus! nyt pois alta risut ja männynkävyt!!1 *kuolaa*

..tuli "jotenkin yllättäen" just tähän täysin tyhjä päivä kalenterissa - pitäsköhän ottaa seuraavakin päivä tyhjäks.. *nauru*

--
Never give up.
Never surrender.

UnityF

Posts: 15,721

#16 • • UnityF joo just se
hmm.. mielenkiintoista.. *joo*
jospa peikon matka tänne eksyis.. *joo*

*tanssittel*
ei ole koskaa messis

Posts: 294

#17 • • ei ole koskaa messis suomen pisin dj

PulseDemon,
Tresin, Xybon, Älymystön ja Swägin tyypit tunnenkin, mutta mitä nuo muut esiintyjät soittavat?



Itse soittelen täällä luultavammin IDM:ää laidasta laitaan ja ehkä väliin goottia, industrialia ja mitä vain mieleen tupsahtaa ja satun levyhyllystä löytämään. :)

--
next!

ipe

Posts: 1,845

#18 • • ipe X-Rust / Holvi
Oonko vaan puusilmä vai häh? Ei vissiin käyny ilmi tuolta aiempaa että mistäs noita ennakkolippuja ostellaan?

*???*

--
I am 100% certain that Elwira and Miss Jarea are just two sides of the same person and this whole thread is just a really good promotion/publicity trick. And this is a fact.
- jUSSi

undefined

Posts: 20

#19 • • undefined

ipe, 12.12.2005 22:17:
Oonko vaan puusilmä vai häh? Ei vissiin käyny ilmi tuolta aiempaa että mistäs noita ennakkolippuja ostellaan?

*???*



Juu liput tulossa myyntiin tällä viikolla. Siitä vielä lisää.
mekaanikko

Posts: 1,176

#20 • • mekaanikko don selecta

MessiS, 12.12.2005 11:44:
---
PulseDemon,
Tresin, Xybon, Älymystön ja Swägin tyypit tunnenkin, mutta mitä nuo muut esiintyjät soittavat?

---


Itse soittelen täällä luultavammin IDM:ää laidasta laitaan ja ehkä väliin goottia, industrialia ja mitä vain mieleen tupsahtaa ja satun levyhyllystä löytämään. :)



Jeh, itselläni puolestaan olis tarkoitus pakata mukaan kaikenlaista vähän vaikeempaa/raskaampaa saundia, avainsanoja vois olla esim. postrock, IDM, illbient, grime, breakcore ja sit jotain taatusti genremääritelmiä pakenevaa matskua. Plus jotain sakeampaa goottisaundia mahdollisesti.

--
Erään pikkutytön nenään kasvoi kaksi vaaleansinistä nauhaa. Tapaus oli siinä mielessä harvinainen, että toisessa nauhassa luki "Mars" ja toisessa "Jupiter".
-- Daniil Harms: Uusi anatomia